HR Solutions - Download de whitepaper met HR Trends

HR Software voor een constante dialoog met uw medewerkers

Wilt u meer weten over de laatste trends op het gebied van HRM of HR solutions, en de visie van Quelsa op het HR werkveld? Vul onderstaand formulier in om de gratis whitepaper te ontvangen per e-mail. Onder het formulier vindt u een korte toelichting op de onderwerpen die aan bod komen.

Download de gratis whitepaper hier:

  Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Van Monoloog naar Dialoog

  In deze deel-economie is het eigenlijk niet meer van deze tijd om als werknemer te moeten wachten op die ene survey per jaar om je mening of visie over de organisatie te geven.
  Door medewerkers altijd ruimte te geven om feedback/ en ideeën te laten ventileren en HR Software in te zetten, maakt dit hen meer betrokken bij de organisatie. Dit zorgt ervoor dat medewerkers meer bevlogen aan het werk zijn.

  HR trends

  De laatste HR trends worden altijd meegenomen in de onderzoeken van Quelsa. De HR trends worden constant gemonitord door ons, dit zorgt ervoor dat de laatste HRM trends van 2017 worden toegepast in uw onderzoek. Graag lichten wij u ook voor het onderzoek toe wat deze trends in HR precies inhouden, en hoe wij te werk gaan om de laatste trends in HR om te zetten in het juiste soort onderzoek.

  HR systemen

  De huidige HR systemen en HRM systemen hebben vaak veel beperkingen waardoor u slechts een deel van uw behoefte kunt invullen. Ze bieden niet alle mogelijkheden, zoals medewerkersonderzoeken, 360 graden feedback, managementevaluaties, en trainings/ opleidingsmogelijkheden.
  Binnen de HR Software kunt u doorlopend de laatste HR trends binnen uw vakgebied blijven inzien.

  HR solutions

  Quelsa biedt met haar HR software zeer veel mogelijkheden op het gebied van HR solutions. U kunt bij ons terecht voor alle vraagstukken rond medewerkersbeleving. Binnen de software heeft u de vrijheid om een onbeperkt aantal onderzoeken per jaar te maken en dit naar een onbeperkte hoeveelheid respondenten te sturen.
  U kunt dus écht onbeperkt aan de slag, en via alle voor u relevante kanalen in dialoog met uw medewerkers.

  HR software

  Onze HR software wordt continue up to date gehouden, minimaal 4 maal per jaar wordt er een grote update toegevoegd. Op deze manier werkt u altijd volgens de laatste HR trends binnen het HRM werkveld.

  Onze HR software en consultancy zijn zeer veelzijdig. U kunt de software onder andere gebruiken voor medewerkerstevredenheidsonderzoeken, klanttevredenheidsonderzoeken, 360 graden feedback, Net Promoter Score (NPS) of bijvoorbeeld managementevaluaties. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden, indien u hier een persoonlijk advies over wilt of meer informatie wenst, neem dan contact met ons op.

  Contact     Gratis Intakegesprek

   

  Copyright 2024 Quelsa