Dienstverlening ziekenhuizen Vlaanderen

Onderzoek ziekenhuizenQuelsa Benelux werkt in België samen met een aantal ziekenhuizen. Deze ziekenhuizen gebruiken onze software, maken gebruik van onze consultancy mogelijkheden of een combinatie van deze twee mogelijkheden. Zo werken we samen aan de patiënttevredenheid.

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende mogelijkheden:

Uitvoering Vlaams Patiënten Peiling

Het Vlaams Patiënten Peiling (VPP) heeft met dit instrument een middel in handen om vanuit patiëntperspectief op een uniforme manier een vergelijking te maken tussen ziekenhuizen op het gebied van service. Een aantal van onze klanten (participerende ziekenhuizen) hebben Quelsa benaderd met de vraag of wij een betekenisvolle rol konden spelen in het efficiënt en effectief meten van patiëntentevredenheid. Deze klanten gaven aan primair hun focus te willen houden op hun belangrijkste taak, het verlenen van zorg. Daarnaast hebben we ook veel signalen ontvangen dat men het lastig vond om technisch te voldoen aan de eisen die de VPP stelt op het gebied van het delen van de informatie.

Quelsa heeft met veel plezier voor eerdergenoemde klanten een betaalbare maatwerk oplossing ontwikkeld met behulp van de gebruiksvriendelijke onderzoekplatformen.

Quelsa levert een terugkoppeling van de verkregen data in XML Formaat, conform het protocol van de VPP, online reporting(dashboard) waardoor de data direct inzichtelijk wordt.

Door de samenwerking met Quelsa kunt u zich voornamelijk bezighouden met de zaken die er echt toe doen, het waarborgen van zorg.

Medewerkersonderzoeken / cultuurmeting

shutterstock_113411365Verschillende ziekenhuizen hebben Quelsa benaderd voor medewerkersonderzoeken als ook de cultuurmeting.

De cultuurmeting is een onderzoek vanuit het NIAZ, waarbij Quelsa hier zorg draagt voor het gehele project. Quelsa levert aan het eind van de meting een rapportage, welke direct kan worden doorgestuurd naar het NIAZ.

Ook voert Quelsa voor verschillende ziekenhuizen het medewerkerstevredenheidsonderzoek uit, door de oplossing van Quelsa kunt u onafhankelijk het onderzoek laten uitvoeren, achteraf krijgt u een volledig inzichtelijke rapportage inclusief een analyse.

Patienttevredenheidsonderzoek (VVP)

Naast het VPP voert Quelsa ook voor verschillende ziekenhuizen een patienttevredenheidsonderzoek uit. Zo kunnen wij de patiënttevredenheid meten en u de patiëntevredenheid verhogen!

Onderzoeken online of op papier

Quelsa heeft de mogelijkheid om onderzoeken online en/of op papier uit te voeren.

Alle evaluaties verwerken wij (zowel online als op papier) in een digitale rapportage, deze krijgt u als ziekenhuis online aangeboden. Inclusief heldere grafieken en tabellen.

Neem vrijblijvend contact op     Gratis Intakegesprek

Copyright 2024 Quelsa