Interim consultancy

 

 

 

Hoe is dat bij u in de organisatie?

Teveel werk te weinig collega’s?

Bij veel van onze klanten horen wij dat er een tekort aan gekwalificeerd personeel is.

Quelsa kan u helpen bij vragen over uw producten, diensten of vraagstukken en/of over het gedrag en de behoeftes van uw klanten en/of uw medewerkers.

U bent op zoek naar een ervaren  interim professional en/of een tijdelijke project ondersteuner bijvoorbeeld voor Customer en/of Employee experience of andere onderzoeken of projecten. Dan kan Quelsa u daarmee helpen. Quelsa heeft jarenlange ervaring bij verschillende opdrachtgevers in verschillende branches (zowel profit als non profit).

Het is mogelijk dat wij u gedeeltelijk ondersteunen of het gehele project uitvoeren. Wij bouwen dan de onderzoeken in uw online omgeving en u blijft altijd eigenaar van de onderzoeken en informatie en de data. Alle werkzaamheden zijn geheel is conform de AVG richtlijnen.

Quelsa zorgt ervoor dat u wel de noodzakelijke informatie ontvangt, zonder dat u dat dit extra tijd of aandacht kost.

Neem vrijblijvend contact op

Waarom is  “Quelsa Consultancy Service” voor u operationeel en financieel interessant?

Quelsa neemt de werkzaamheden voor u uit de handen van uw medewerkers, uw medewerkers krijgen daardoor meer ruimte en tijd voor de kerntaken, in plaats van de bijzaken.

Quelsa heeft jarenlange ervaring in het bedenken van de vragen, ontwerpen en bouwen meer ervaring in het bouwen en samenstellen van de vragen en is daardoor sneller werken.  Voor veel van onze huidige klanten is daarom Quelsa Consultancy een besparing en/of een operationele kosten en een oplossing inzake de werkdruk.

Meer informatie aanvragen

Ter informatie:
Quelsa BV bestaat sinds 2008 en is een onderzoeks-en strategisch adviesbureau dat haar cliënten helpt om inzicht te krijgen in hun doelgroepen. Quelsa BV is lid van MOA en houdt zich aan de gedragscode voor onderzoek en statistiek en de AVG/GDPR regelgeving. Alle werknemers van Quelsa BV hebben een geheimhoudingsovereenkomst in de arbeidsovereenkomst. De software waar Quelsa meewerkt voldoet volledig aan de strengste beveiligingseisen op het internet.

Copyright 2024 Quelsa