Behoefteonderzoek

Waarom een behoefteonderzoek?

  • Inspelen op wensen en behoeften van uw klant
  • Informatie over trends binnen uw markt
  • Inzicht over het succes van uw nieuwe product of dienst

Een behoefteonderzoek maakt duidelijk wat de wensen en behoeften van uw doelgroep zijn. Wat houdt hen bezig? Wat zijn hun diepere drijfveren? Een behoefteonderzoek kijkt tevens naar de trends in uw branche. Met de informatie uit een behoefteonderzoek kunt u hierop inspelen en ziet u of uw product of dienst kans heeft tot succes.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hoe wij de behoeften van uw markt en klanten in kaart brengen? Vraag een gratis intakegesprek aan, wij komen graag met u in contact!

Gratis Intakegesprek

Hoe gaat Quelsa te werk?

Samen met u verkennen we allereerst uw eigen behoeften, welke uitdagingen in de markt ziet u en hoe kunnen we die samen vertalen in een onderzoeksvraagstuk. Uiteraard met als doel om met de kennis uw prestaties in de markt te gaan verbeteren.

Opzet van het behoefteonderzoek stellen we altijd vast in overleg met u. Samen bespreken we welke onderwerpen u belangrijk vindt zodat we tot een persoonlijke vragenlijst komen. Uw doelgroep kan deze vragenlijst online, schriftelijk en telefonisch beantwoorden, of een combinatie hiervan. Net waar u voor kiest. Het is ook mogelijk om de ondervraagden de vragenlijst anoniem in te laten vullen. Deze mogelijkheid draagt bij aan de betrouwbaarheid van het onderzoek.

Van behoefteonderzoek naar resultaat

Uiteindelijk krijgt u een rapport van Quelsa dat naast harde cijfers ook conclusies en aanbevelingen bevat waar u meteen mee aan de slag kunt. Zo heeft u bruikbare handvatten waarmee u meteen uw positie op de markt kunt versterken!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor uw behoefteonderzoek of naar wat Quelsa nog meer voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Contact     Gratis Intakegesprek

Copyright 2024 Quelsa