Business Intelligence Software

Feedback van klanten en of werknemers stimuleert zakelijk succes

Business Intelligence Software

Essentials Questback is een Feedback tool of Feedback software en een Business Intelligence oplossing in één. Het is gericht op het verzamelen en analyseren van informatie over klanten, medewerkers, stakeholders processen, concurrentie, markttoestand en algemene economische, technologische en culturele trends, om zo beslissingsondersteunende informatie (insights) te verkrijgen. Kortom; de ultieme Business Intelligence Software.

Waarom BI-Software?

Het doel van het verzamelen van feedback en BI Data is afgeleid van de strategie: het bedrijfsdoel of een mission statement. Deze doelen kunnen gebaseerd zijn op de korte termijn (bijvoorbeeld kwartaalcijfers voor het management) dan wel de lange termijn (bijvoorbeeld vergroting van het marktaandeel, creëren van informatie voor de stakeholders). Onze BI-software Essentials wordt ervaren als de opvolger van het management informatie systeem (MIS) uit voorgaande decennia. Daarbij kan Essentials worden gekoppeld via een integratie aan diverse Customer Relationship Management (CRM) oplossingen. Hierdoor ziet u direct op relatie- of projectniveau, wat de respons of behoefte is.

Gratis demo

  Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  questback

  Feedback verzamelen met feedback tool

  Met onze feedback tool kan je luisteren naar je personeel. Door echt iets met de feedback van je werknemers te doen, vergroot je hun betrokkenheid. Tevens kan je door middel van deze feedback tool je personeel beter behouden, omdat je goed naar hun wensen en behoeften luistert. Tevreden personeel zal uiteindelijk bijdragen aan een hogere omzet!

  Wat kan met onze BI-Software?

  • Corporate performance management
  • Online Analytical Processing
  • Dashboard (live report)
  • Customer Intelligence
  • Datamining, Process Mining
  • Net Promoter Score

  Voordelen feedback software

  Wat zijn dan grote voordelen van het gebruik van feedback software? Waarom zou je deze feedback tool gebruiken?

  • Weten wat uw personeel bezighoudt. Zo kunt u uw personeel blijven motiveren en tevreden houden.
  • Uw klanten betrekken bij uw merk of product waarmee u uw omzet kan verhogen.
  • Inzicht in de markt.

  Copyright 2024 Quelsa